Rita & Sigurd står klare til å hjelpe deg videre når du

  • leter etter dyp indre ro  
  • vil ha balanse i hverdagen 
  • trenger å kjenne styrken din
  • er villig til å prøve noe nytt
  • er modig nok til å vise tillit
  • vil lytte til din indre stemme

 La to erfarne terapeuter hjelpe deg gjennom dine emosjonelle og mentale problemer. Når du er klar, vet de veien ut.

Psykolog Sigurd Stubjøen

Sigurd ble fascinert av hypnose allerede i studietiden, og han har skrevet flere bøker, bl.a. om selvhypnose. Han har holdt mange kurs og utviklet en hypnose- og NLP-utdanning. Sigurd bruker mange ulike teknikker, men er særlig inspirert av Milton Erikson og hans kreative og overraskende innfallsvinkel.

Psykolog Sigurd Stubsjøe har en privat praksis i Oslo, men jobber også som kursholder og som veileder for næringslivet. I tillegg til hypnose er hans tilnærmingsmåte svært vitenskapelig basert, holder seg oppdatert på nyere psykologisk forskning, og liker å variere og eksperimentere. 

Sigurd er svært nysgjerrig, og om du har et problem vil han gjøre alt han kan for å finne en løsning. Sannsynligvis flere enn bare en. Humor er viktig og det å se ting fra et nytt perspektiv, utfordre den virkeligheten du tror på; og som holder deg tilbake, er en av hans beste trekk. Denne mannen er en evig optimist og selv om hans morsmål er engelsk, klarer han seg godt på norsk etter å ha bodd i Norge siden 1983. 

Psykoterapeut Rita Tellefsdal 

Rita balanserer midt mellom den vestlige og østlige tilnærmingen til helse og velvære. Hun har alltid elsket å lære, utfordre teorier med praksis, og er en dyktig formidler av kunnskap. Rita har hatt egen praksis i Oslo siden 1988, og mener hun har verdens beste jobb, noe som reflekteres i hvor mye hun jobber. 

Rita Tellefsdal har utdannelse innen psykologi, medisin grunnfag, kognitiv terapi, familieterapi og tradisjonell kinesisk medisin for å nevne noe, men sier hun aldri blir ferdig utlært. Læretrangen er stor, og hun sier selv at hennes viktigste utdannelse kommer fra samtaler med de mange menneskene hun har møtt.

Rita er svært visuell, hun benytter mange metaforer og maler bilder som gjør at du umiddelbart føler deg trygg og rolig. Hun jobbet mange år palliativt, og kan mye om smerteproblematikk og sorg. Rita er 100% tilstede og legger merke til ting du kanskje ikke engang visste om deg selv. Hennes lekne, vennlige og varme stil gjør at de fleste snakker om det meste. Og når du faller, tar hun deg i mot og skaper håp. 

 

Vi ønsker å nå deg som vanligvis ikke vil komme til terapi, men som vet at livet ditt kunne blitt bedre enn det er i dag

Vi ønsker å vise deg hvor lett det er å endre noen tankemønstre og gamle vaner og komme i balanse, med riktig veiledning. Mennesker i balanse blir gode og inspirerende rollemodeller. De skaper glede, optimisme og ro. Det trenger verden nå. 

 

Vi ønsker å gi deg det du trenger, og her kan du påvirke innholdet:

LYDFILER

Vi har i mange år laget lydfiler til våre klienter. Alt fra smertelindring og dypt sorgarbeide til motivasjon, fobier, slanking og røykeslutt. Har du et ønske om noe vi ikke har laget, si ifra! 


ENLPP KURS

Sigurd utviklet Effektiv Psykologi og NLP for snart 20 år siden, og har senere forbedret konseptet sammen med Rita. Online-kursene er deres aller beste teknikker, ispedd oppgaver og inspirerende historier fra kontoret. Du vil få anbefalinger om hva som passer dine behov.


PODCASTER

Vi har mye på hjertet og to ganger i måneden samler vi opp spørsmål som har kommet inn, og reflekter om ting vi har opplevd på kontoret. Om du sliter med et konkret problem, kan vi snakke anonymisert om det.  Og vi tar gjerne i mot dine problemer! 

Tidligere klienter skriver

"Rita og Sigurd er to svært kompetente terapeuter og herlige foredragsholdere som alltid har overraskende og gode svar. Jeg elsker å lære av dem, og kursene i NLP har jeg tatt flere ganger, og fremdeles lærer jeg noe nytt."

"Jeg hadde ikke klart meg uten lydfilene til Sigurd og Rita. Når tankekjøret kommer, er det bare å sette seg i go´stolen og overgi meg til prosessen. 30 minutter senere er jeg tilbake; mer energisk, fokusert og i balanse."

 

Jeg vil gjerne prøve dette!

BLI MED PÅ EN SPENNENDE REISE

Er du klar for å jobbe med ditt ubevisste sinn? 

Du er i trygge og kompetente hender hos Sigurd og Rita, og om du er trenger mer informasjon, ta kontakt på telefon 401 88 090.

JEG GIR MEG SELV EN SJANSE!