VIL DU HA LITT HJELP

til å takle hverdagens små og store problemer?

 
Bli kjent med vår MEDLEMSPORTAL der du får praktiske verktøy og gode råd basert på vitenskap.

Vi er to erfarne, løsningsorienterte

og kreative terapeuter  

Psykolog Sigurd Stubsjøen og Psykoterapeut Rita Tellefsdal.

  

Og her finner du våre 

BESTE TIPS & VERKTØY   

 

I over 30 år har vi hjulpet mennesker som sitter fast i gamle tankemønstre og vonde følelser. Vi vet hva som fungerer.

Vi benytter en rekke forskjellige teknikker; hypnose, mindfulness, meditasjon, metaforer, gode samtaler og mye annet.

  

Denne medlemsportalen er for deg som ønsker å ta tak i eget liv, og som ikke trenger eller ønsker å gå til tradisjonell og langvarig  terapi. 

VI tar utgangspunkt i at du kjenner deg selv best, og benytter lydfiler og gode spørsmål som leder dine svar, til deg. Den passer for deg som ønsker gode løsninger lett tilgjengelige, mens du sitter i go´stolen og lukker øyene 

Her finner du lydfiler av høy kvalitet, så du kan la ditt ubevisste sinn hjelpe deg finne svar på dine problemer. Du får også tilgang til over 44 videoer der du kan lære om psykologien bak atferden, lære av spennende klienthistorier og få mange praktiske verktøy som vil gjøre livet lettere.  

 

Vårt største ønske er å hjelpe deg, hjelpe deg selv.  

Så du kan leve et liv i balanse i deg selv og med andre

 

Det er lettere enn du tror

når du får riktig veiledning.

 

Vi har mange måter å gjøre dette på. Les videre og se hva som kan fungere for deg. Vi er alle forskjellig og derfor har vi også flere alternativer til gode løsninger.

Livet går fort, så ikke vent med å ha det godt!  

Effektiv Psykologi & NLP

Her finner du over 40 videoer om det komplekse menneskesinnet, og våre beste tips om hvordan du kan ta kontroll over egen atferd. Først når du ser hva du gjør, kan du gjøre noe med det. Da kan du også velge å ta bedre valg for deg selv og være i forkant.

Avspenning Hypnose Meditasjon

Her er vårt stadig voksende bibliotek med lydfiler. Forsiktig guider vi deg inn i en dyp avspenning, så du finner indre ro og  energi. Det er ingen grenser i det ubevisste sinnet. Her finner du hjelp om du sliter med søvn, uro, stress, sorg, smerter og mye annet. Vi lytter til dine ønsker og lager det du trenger.

For deg som vil vite mer

Her finner du en temaoversikt over hverdagens utfordringer og våre mange anbefalinger til løsninger. Dette er for deg som aktivt vil fordype deg og forstå mer.  Her finnes en del materiale på engelsk fordi vi også viser til eksterne linker. Denne siden er stadig voksende med artikler vi skriver, vitenskapelige kilder og tester som vil gir deg dypere innsikt i deg selv. 

Dette vil jeg prøve!

Vi ønsker å være den vennlige stemmen som kommer til deg når du lukker øynene og gir deg selv et pusterom.

 

Det er ikke alltid så lett å slappe av og koble ut når du er stresset. Og om du tror du ikke har tid til 20-30 minutter dyp oppbyggende hvile hver dag

-  er det det sikkert tegn på at du trenger det!

 Du blir mer effektiv, fokusert og i harmoni med deg selv om omgivelsene etter å ha gitt deg selv et pusterom, der du blir guidet til din indre visdom.

Bak lukkede øyne kommer du i balanse og får tilgang til den styrken du trenger for å stå i det du gjør, og ta gode  valg som både hodet og hjertet er enig i. 

 

Hva skjer når du gir deg selv et pusterom i hverdagen?  

 

Du blir mer effektiv og produktiv i hverdagen

Du blir mer fokusert når du trenger det 

Du blir mye mer tilstede i deg selv for andre

Du blir mer forståelsesfull og medfølende

Du blir mer motstandsdyktig og tåler stress bedre

Du blir mer var oppmerksom detaljer som du før ikke så

Du blir mer proaktiv og mindre reaktiv fordi du tenker annerledes

HVEM ER VI?

KJENNER DU DEG IGJEN?
 • Er du lei av stress og lite søvn? 
 • Har du fått noen dårlige vaner?
 • Sliten av tunge tanker og uro? 
 • Oppgitt over deg selv av og til?
 • Lei  gjenta de sammen feilene? 
 • Frustrert over viljestyrken?
 • Vanskelig å senke skuldrene?
 • På etterskudd og ofte dårlig tid?

KUNNE DU TENKE DEG Å GJØRE NOE MED DETTE?  

Dette stedet er laget for deg som vil være proaktiv og

BEVISST NOK TIL Å GJENNOMFØRE ENDRINGENE DU ØNSKER
 

Jeg vil bli medlem

Mange fornøyde kunder

 

"Stemmen hennes. Metaforene hennes. Vennligheten hennes. Omsorgen hennes.  Alt i alt har dette blitt min ukentlige vitamin-innsprøytning. Det gjør meg sterkere og holder meg i balanse.  Når jeg lytter til dette 2-3 ganger i uken, takler jeg alt. "

En glad pensjonist

 

"Sigurd har vært min psykolog i 17år, og han er alltid min "go-to" ved små eller store veiskiller hvor jeg trenger ekstra motivasjon, refleksjon og hjelp. Han gir meg alltid nyttige verktøy for å komme meg videre på veien mot å bli den beste utgaven av meg selv jeg kan være. Sigurd er vannvittig god på kroppspråk, og dersom jeg selv ikke helt vet hvor skoen trykker, så finner han alltid ut av det, fort. Min redning i en stressende hverdag. Jeg er for evig takknemlig for hans engasjement."  

Tine S.

 

“Ikke begynn med Rita før jeg kommer”  hører jeg ofte mannen min rope når jeg pusser tenner. Han vet at det bare går noen minutter fra jeg hører den vakre stemmen hennes, til jeg puster dypt og er helt utilgjengelig for han. Av og til sovner vi begge til hennes guiding, mens vi holder hender. Litt rart, og veldig fint. Helt perfekt for i vårt liv."  

Anne H og ektefelle

 

"Jeg har vært på kurs hos Rita og Sigurd, og mellom all teorien og oppgavene har vi fått anledning til å legge oss flatt på gulvet og bli guidet av begge. Den roen og totale avslappingen jeg kjenner da, er helt unik. Til tross for lange og intense dager, blir kroppen oppladet og jeg får spennende drømmer etterpå. Jeg ble begeistret da jeg hørte om medlemsportal, og jeg har mange ønsker for hypnose fremover."  

En takknemlig kursdeltager

 

"Efter at min kjære mann ble revet bort, var det ingenting i verden som kunne trøste meg. Så jeg oppsøkte hjelp og ble tatt imot med åpne armer og verdens mest beroligende stemme. Jeg vet ikke hva hun gjør, men jeg kjenner meg så godt ivaretatt og trygg når jeg hører på hennes lydfiler. I perioder har det vært den eneste måten jeg kunne sove på, og jeg ser frem til å fortsette å lytte til dette. Veien er lang, men jeg har endelig et håp om en bedre fremtid."  

Anne Bente

 

"Jeg jobbet 50-60 timers uke i mange år, og møtte jeg veggen, hardt. Den var vondt og jeg ble for første gang helt hjelpesløs. Kom meg ikke opp av sengen, gikk aldri ut av huset, og tok ingen telefoner. Orket ikke dra til terapi, men Rita sende meg lydfilene som ligger på siden hennes, og jeg begynte å høre på dem 5-10 min av gangen.  En ettermiddag sovnet jeg, og følte meg mye bedre når jeg våknet; 9 timer senere. Det ble et skifte for meg, og med hennes hjelp har jeg fortsatt å ta små steg ut av mørket, og har det i dag mye bedre enn jeg har hatt på flere år. Jeg er litt redusert, men jeg har lært å elske meg selv, gi meg selv tid og jeg kan nesten ikke vente på flere lydfiler. Tør ikke tenke på hvor jeg hadde vært om hun ikke hadde utfordret meg til å begynne med dette…"

Hege Larsen

 

"Jeg har et par favoritter og ble så glad da jeg hørte vi som medlemmer kunne være med på å  bestemme tema og stil.  Så da ønsker jeg meg, ennå mer naturlyder, fuglesang og bølger. Stemmene deres stryker meg over kinnet, og skaper gode minner. Med disse lydlfilene føler jeg meg mindre alene, for jeg har lært at min beste venn, er hun jeg møter speilet :) "

Nina S.


HVA FÅR DU?

Hver 10 dag kommer det ut en ny norsk lydfil basert på våre medlemmers ønsker.

 • ET VOKSENDE LYDBIBLIOTEK MED MEDITASJON, HYPNOSE OG DYP OG OPPBYGGENDE AVSPENNING.
 • 44 VIDEOER FRA VÅR ENLPP UTDANNING: EFFEKTIV NLP & PSYKOLOGI HVOR DU FÅR INNSIKT I EGEN OG ANDRES ATFERD
 • TILGANG PÅ ALLE REFLEKSJONS-OPPGAVENE BRUKT I VÅR UTDANNING AV COACHER
 • EN UKENTLIG UTFORDRING SOM VIL HOLDE DEG FOKUSERT
 • 10 % RABATT PÅ ALLE VÅRE FYSISKE KURS OG INDIVIDUELL TERAPI  
 • EN PODCAST DER VI SVARER PÅ DINE SPØRSMÅL (ANONYMT) OG GIR RÅD SOM ELLERS VILLE FÅTT PÅ KONTORET
 • DU KAN BRUKE EN APP OG HØRE PÅ DETTE HVOR SOM HELST
 • og mye mer som kommer etterhvert 

DU RISIKERER INGENTING! Test det ut og send oss en e-post i løpet av 14 dager, så gir vi deg pengene tilbake om du ikke ønsker å være medlem.  

Bli medlem

Hver uke får du en ny utfordring som tar livet i en god retning. Dette er starten på noe fint!

 

For hvis du gjør det det alltid har gjort, vil livet ditt være det samme i morgen og om noen år.  Det er de spørsmålene du stiller deg selv, og det fokuset du har, som vil avgjøre hvordan livet ditt blir.  Her ønsker vi å bevisstgjøre deg, en gang i uken.

Om du tar utfordringen vil du oppleve mestring, glede, energi og vi lover du vil se tilbake på mange gjennombrudd, om ett år. 

 

Er du modig nok til å bli bevisst egne tanker og handlinger? 

HVILKEN RETNING VIL DU LIVET DITT SKAL TA?

 

Følg oss på Facebook og få en daglig dose inspirasjon som vil gro til gode tanker og bedre handlinger! 

 

VELKOMMEN TIL EN VERDEN FULL AV

MANGE GODE LØSNINGER OG NYE MULIGHETER! 

 

 

 

BLI MED PÅ EN SPENNENDE REISE

INNOVER I DEG SELV

Er du klar for å jobbe med ditt ubevisste sinn? 

Du er i trygge og kompetente hender hos Sigurd og Rita.

For 179,- pr mnd. eller få to måneder gratis og betalt for 1 år med en gang. Du får tilgang på et havn av kompetanse; tips, lydfiler, videoer og mulighet til å stille dine spørsmål som blir besvart anonymt i en podcast.

JEG GIR MEG SELV EN SJANSE!

App

Og vi er glade for å fortelle at du som medlem også har tilgang på en Kajabi app på mobilen din; så om du sliter med å sove midt på natten, får et panikkanfall i byen, eller trenger å skifte sinnstilstand før et viktig møte - kan du bare ta frem mobilen og lytte til en av oss som veileder deg gjennom og ut av de vonde følelsene. Bare klikk på denne linken og få tilgang. Høres ikke det litt fint ut ?

Pris pr måned

179,-

KJØP

Pris for 1 år

1790,-

KJØP

 

Hvis ditt firma ønsker å tilby dette til de ansatte,

ta kontakt med Rita for egne bedriftspriser.

Send epost til [email protected] eller ring 40188090